vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneGALERIE FOTO: Aterizare de urgență în centrul Capitalei

GALERIE FOTO: Aterizare de urgență în centrul Capitalei

Un elicopter militar, de tip Black Hawk, care participa la pregătirile pentru Ziua Aviației de pe 20 iulie, a aterizat de urgență în centrul Capitalei. Procurorii de la Parchetul Militar au deschis un dosar penal în urma incidentului.

Din fericire nu au fost victime, pentru că pilotul a anunțat din timp defecțiunea, iar polițiștii au putut opri traficul în zonă, astfel încât să nu se producă tragedii, mai ales că în zona respectivă traficul e, de obicei, foarte intens. Doar doi stâlpi de iluminat au fost doborâți de aterizarea forțată, unul dintre ei lovind o mașină parcată în zonă.

În momentul în care a început să piardă altitudine, elicopterul se afla într-o formație alături de alte cinci aparate de zbor.

Potrivit procedurii, s-a deschis dosar penal în acest caz, urmând să fie elucidate exact cauzele defecțiunii tehnice.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare