vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneEmilia Șercan: "Ce-i mai lipsea lui Cîmpeanu din palmares? Mason, desigur!"

Emilia Șercan: „Ce-i mai lipsea lui Cîmpeanu din palmares? Mason, desigur!”

Jurnalista Emilia Șercan publică astăzi o nouă informație despre ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Potrivit declarației de interese a acestuia, ministrul are și calitatea de membru al Marii Loje Naționale a României.

Sorin Cîmpeanu s-a remarcat în ultima vreme prin eforturile susținute de a favoriza plagiatorii, lucru pe care jurnalista Emilia Șercan a încercat să-l combată atât prin articolele pe care le-a scris pe această temă, cât și prin apelul direct la președintele Klaus Iohannis de a pune capăt acestei intenții de a-i ajuta pe cei care se fac responsabili de fraudă academică, ocupând funcții publice de mare impact.

Astăzi, Emilia Șercan arată în declarația de interese a ministrului Cîmpeanu faptul că acesta deține numeroase calități și roluri în societate, printre care și aceea de mason. În declarația respectivă, Cîmpeanu specifică faptul că ar fi membru al MLNR. Emilia Șercan a remarcat că acesta este acronimul Marii Loje Naționale a României și completează cu faptul că „lumea prin oraș zice că loja din care face parte se cheamă Lotus”.

Această informație este la vedere, în declarația de interese, că doar transparența este viața lui și el este transparent cu toate informațiile esențiale despre el, mai puțin cu lista de lucrări științifice pe care le-a semnat – spun semnat că nu am nicio dovadă că le-a scris – și pe care a ținut-o cu prețul ridicolului deplin „la secret”.„, subliniază ironic Emilia Șercan.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Să o anunțe cineva pe distinsa deținătoare a adevărurilor, că MLNR nu este acronimul Marii Loji Naționale a României.
    Nu este de neglijat faptul că însăși Călin Georgescu, autointitulat premierul poporului, este mason, iar „mama lui Șoșoacă” de asemenea este membru al masoneriei și a fost chiar Mare Maestru a unei Loji Feminine.
    Iar lista cu celebri masoni merită studiată de jurnaliștii care fac confuzii între Marile Loji ce-și desfășoară activitatea pe teritoriul României, trecând în revistă pe Vasile Alexandri, Vaida Voievod, Nicolae Bălcescu, Simion Bărnuțiu, Ion Brătianu, A.I.Cuza, Carol I de Hohenzollern, Carol Davila, M. Kogălniceanu, Gheorghe Magheru, Titu Maiorescu, C.A.Rosetti, Nicolae Titulescu, Traian Vuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare