Emilia Șercan: „Ce-i mai lipsea lui Cîmpeanu din palmares? Mason, desigur!”

Emilia Șercan: „Ce-i mai lipsea lui Cîmpeanu din palmares? Mason, desigur!”

Jurnalista Emilia Șercan publică astăzi o nouă informație despre ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Potrivit declarației de interese a acestuia, ministrul are și calitatea de membru al Marii Loje Naționale a României.

Sorin Cîmpeanu s-a remarcat în ultima vreme prin eforturile susținute de a favoriza plagiatorii, lucru pe care jurnalista Emilia Șercan a încercat să-l combată atât prin articolele pe care le-a scris pe această temă, cât și prin apelul direct la președintele Klaus Iohannis de a pune capăt acestei intenții de a-i ajuta pe cei care se fac responsabili de fraudă academică, ocupând funcții publice de mare impact.

Astăzi, Emilia Șercan arată în declarația de interese a ministrului Cîmpeanu faptul că acesta deține numeroase calități și roluri în societate, printre care și aceea de mason. În declarația respectivă, Cîmpeanu specifică faptul că ar fi membru al MLNR. Emilia Șercan a remarcat că acesta este acronimul Marii Loje Naționale a României și completează cu faptul că „lumea prin oraș zice că loja din care face parte se cheamă Lotus”.

Această informație este la vedere, în declarația de interese, că doar transparența este viața lui și el este transparent cu toate informațiile esențiale despre el, mai puțin cu lista de lucrări științifice pe care le-a semnat – spun semnat că nu am nicio dovadă că le-a scris – și pe care a ținut-o cu prețul ridicolului deplin „la secret”.„, subliniază ironic Emilia Șercan.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.