joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticMesaj din Teleorman pentru Cîțu: "Dacă vă bazați pe susținerea penalilor, atunci...

Mesaj din Teleorman pentru Cîțu: „Dacă vă bazați pe susținerea penalilor, atunci noi, teleormănenii, vă urăm „la mulți ani”!”

Fostul subprefect de Teleorman din partea USR-PLUS, Sergiu Iordan, a transmis un mesaj public pentru Florin Cîțu, a cărui vizită este așteptată în județ. Iordan îi amintește lui Florin Cîțu despre „incidentul de la Ambulanță”, făcând referire la problemele cu legea ale liderului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Sergiu Iordan, destituit recent din funcția de subprefect al județului Teleorman în urma deciziei lui Florin Cîțu, are o primă ieșire publică după momentul pierderii fotoliului administrativ. Cu prilejul unei vizite pe care Cîțu a anunțat-o în Teleorman, acesta profită de ocazie pentru a-i transmite un mesaj candidatului la fotoliul PNL.

Printre altele, acesta susține că în Teleorman, situația a devenit mai gravă decât era pe vremea lui Dragnea și susține că banii publici se evaporă în mod miraculos prin achiziții directe pe care le câștigă constant câteva firme care oferă aceleași servicii.

Lista acuzațiilor este destul de vastă, Iordan vorbind despre nereguli grave, cu iz penal care se întâmplă în primăriile județului, dar și despre controlul judiciar al liderului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, acuzat recent de procurorii DNA pentru faptul că ar fi aranjat niște angajări la Serviciul Județean de Ambulanță.

Menționăm că Pîrvulescu a fost susținut pentru câștigarea șefiei partidului la nivel județean de Ludovic Orban, însă, după declanșarea acțiunii procurorilor DNA, acesta a anunțat că schimbă tabăra, în favoarea lui Florin Cîțu.

Redăm integral conținutul mesajului lui Sergiu Iordan către Florin Cîțu:

În Teleorman vine astăzi Florin Cîțu. Aduce bani de investiții… e de bine. Oare? Sunt ferm convins de faptul că Teleormanul are nevoie de investiții masive, nimeni nu are o altă părere, dar avem vreo certitudine că banii ce ajung în mâna primarilor vor fi folosiți în interesul comunităților? Dacă stimabilul premier vrea să arunce un ochi pe site-ul achizițiilor directe din Teleorman, poate se va trezi la realitate. Va vedea că de aici dispar banii în mod miraculos. Unii ar spune magie, alții ar da vina pe extratereștri, dar cu siguranță procurorii ar spune că se fură. USR nu s-a opus programului de finanțare (Anghel Saligny), ci a propus amendamente menite să împiedice risipirea banilor publici. A ținut premierul cont? Nicidecum. Florin Cîțu, pentru a-și câștiga susținerea în propriul partid, a ales să provoace o criză politică majoră.
În fotografiile atașate veți vedea achizițiile atribuite de majoritatea primăriilor din Teleorman, către patru firme ce „vând” aceleași „servicii”. Poate ne va explica domnul Cîțu care este probabilitatea ca firme diferite, din județe diferite, să vândă către primăriile din Teleorman… EXACT ACEEAȘI strategie de dezvoltare locală pentru perioada 2021-2027. Ați citit bine. Firme diferite, conduse de administratori diferiți, au reușit performanța de a elabora aceeași strategie de dezvoltare pentru localități diferite. Să nu mă întrebați ce-i aceea o strategie de dezvoltare, v-aș spune doar că este o poveste stufoasă pe care nimeni nu o citește, dar pentru care primăriile plătesc mulți bani! Primarul și consilierii semnează recepția ei fără măcar să o deschidă. Se aude și în Poroschia?
Felicitări domnule Citu, dați-le bani mulți, vă vor vota la Congres!
Nu pot încheia fără a menționa ce fac susținătorii domnului Citu în județul nostru. Oare știe premierul că teleormanenii au început să spună că acum este mai rău ca în perioada lui Dragnea? Iar asta pentru că unii insistă să facă angajări dubioase în administrația publică. Da domnule Cîțu, în Teleorman ați sufocat aparatul administrativ, ați reușit să angajați o mulțime de oameni fără pregătire serioasă. Bine, clar, nu dumneavoastră în mod direct, votanții dumneavoastră.
Interesați-vă de incidentul de la Ambulanța Teleorman, nu a fost politic, cum încearcă unii să spună, a fost penal, asta trebuie să înțelegeți, iar dacă vă bazați pe susținerea penalilor, atunci…noi, teleormănenii, vă urăm „la mulți ani”!
Până la urmă, se știe, cine se aseamănă se adună!
REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. de ce nu a vorbit cind era in functie? sa inteleg ca nu avea nici un interes? trebuia sa dezvaluie imediat ce a aflat? sau au aflat intii cei de la DNA si apoi cei din USR?
    Vorbiti oameni buni cind sunteti in functie nu acum cind ati perdut ciolanul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare