duminică, aprilie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăUncategorizedAnunț - FURNIZARE LINIE PRODUCȚIE PELEȚI ȘI BRICHETE

Anunț – FURNIZARE LINIE PRODUCȚIE PELEȚI ȘI BRICHETE

SC ECONOMICO SOCIAL SRL cu sediul in Sat Dulceanca, Comuna Vedea, lotul 1, Constructia C11 – saivan, judetul Teleorman, CUI 43988980, înființată în cadrul Proiectului “SEED – SOCIAL ECONOMY ENTREPRENEURSHIP DEVELOPMENT”, POCU/449/4/16/128496, invita operatorii economici interesati sa depuna o oferta pentru achiziționarea  unei linii de productie peleti si brichete, Cod CPV – 42000000-6, 42600000-2.

Caracterisiticile minime ale produselor sunt:

Pentru linia de productie peleti:

Capacitate de productie 300kg/h, elemente componente – tocator resturi vegetale cu ciclon si masa de sprijin (18,5 kw), snec de incarcare materie prima cu convertizor de frecventa pentru alimentare precisa, granulator peleti (presa 22 kw), sistem exhaustare praf, sistem de calibrare si racire peleti, buncar produs finit cu sistem de exhaustare praf, banda transportoare, cantarire si ambalare peleti,

 

Componente suplimentare pentru linia de brichete: uscator pentru brichete, presa pentru brichete (capacitate de productie 300kg/h)

 

Valoarea totala estimata a achizitiei este de 260.000 lei + TVA.

Modalitatea de plata – avans max. 30%, diferenta de plata in 2 zile de la livrare si semnarea PV de receptie.

 

Ofertele se vor depune pe e-mail la adresa [email protected] sau la sediul nostru din Sat Dulceanca, Comuna Vedea, lotul 1, Constructia C11 – saivan, judetul Teleorman, pana la data de 04.10.2021 ora 24:00.

Pretul va fi exprimat in lei fara TVA.

Pentru obținerea de informații suplimentare, ofertanții sunt rugați să contacteze achizitorul pe e-mail: [email protected] sau la telefon 0765389543.

Orice ofertă primită după termenul limită de depunere a ofertelor stabilit în anunț sau la o altă adresă decât cea indicată mai sus nu va fi evaluată de achizitor.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare