vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticEXCLUSIV! Surse: Liderii PSD Teleorman s-au întâlnit cu Dragnea la Hotelul Turris

EXCLUSIV! Surse: Liderii PSD Teleorman s-au întâlnit cu Dragnea la Hotelul Turris

După o lungă perioadă petrecută în spatele gratiilor, Liviu Dragnea a planificat o întâlnire cu liderii PSD din județul care l-a propulsat în vârful puterii politice. Astfel, în acest weekend, la Hotelul Turris din Turnu Măgurele, a avut loc o întâlnire între Dragnea și lideri ai PSD Teleorman, printre care s-ar număra și președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea.

Întâlnirea s-a făcut destul de discret, în cursul zilei de sâmbătă, participanții spunând că li s-a interzis să facă fotografii. Întâlnirea a constituit, spun ei, un mod de a se revedea cu Liviu Dragnea, pe care mulți încă îl apreciază. Deși pretind că nu s-au făcut planuri politice la această întâlnire, unii dintre cei care au participat spun că Dragnea continuă să fie singurul lider al PSD pe care îl acceptă, de facto.

Pentru că întâlnirea a fost aproape secretă, nici sursele noastre nu își divulgă identitatea, pentru a nu li se aduce reproșuri din partea partidului. Însă, știm cu certitudine că la întâlnire au participat toți primarii de orașe și municipii din Teleorman, mai puțin primarul de la Zimnicea, Petrică Pârvu, despre care se spune că avea o problemă personală la momentul reuniunii.

În mod straniu, unul dintre participanții de marcă la această întâlnire pare să fi fost președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, cunoscut publicului din și mai celebrul dosar Belina. Adrian Gâdea s-a dezis de relația cu Liviu Dragnea în mai multe situații. Cu toate acestea, el ar fi fost persoana contactată de Dragnea pentru a convoca primarii Teleormanului la întâlnirea cu fostul lor șef.

Am încercat să-l contactăm pe Adrian Gâdea pentru a ne confirma aceste aspecte de mai multe ori pe parcursul zilei de astăzi, însă acesta nu ne-a răspuns la mesaje și apeluri.

Participanții povestesc că Dragnea a petrecut minute bune amintindu-și despre perioada petrecută la Penitenciarul Rahova și chiar le-a spus celor prezenți că s-a încercat de două ori otrăvirea sa în timpul detenției.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare