vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticStelian Ion reacționează la declarațiile lui Iohannis: "Președinte eșuat, stat eșuat"

Stelian Ion reacționează la declarațiile lui Iohannis: „Președinte eșuat, stat eșuat”

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a reacționat joi la declarațiile făcute în ultima vreme de președintele Klaus Iohannis, sugerându-i că toți termenii neconvenționali pe care îi folosește cu privire la USR sunt, de fapt, o auto-caracterizare.

Președintele Klaus Iohannis folosește fiecare apariție publică drept prilej pentru a ataca USR, pe care îi consideră partidul responsabil pentru declanșarea actualei crize politice și pe care îl acuză de ipocrizie.

USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul.„, a punctat joi Iohannis în cadrul unei ieșiri publice.

Mulți dintre liderii USR au reacționat, însă una dintre cele mai dure reacții a fost a fostului ministru al Justiției, revocat de Florin Cîțu, Stelian Ion, care susține că atacurile repetate ale președintelui țării la adresa celor de la USR-PLUS indică o intenție clară de refacere a USL.

Felul cum atacă în continuu USR PLUS ne demonstrează clar ce intenții a avut de la bun început: refacerea mascată a USL-ului (PNL și PSD fiind partidele „mature” la care face referire) și crearea unui climat de liniște și siguranță pentru tocarea discreționară a bugetului statului și banilor europeni, fără ca procurori curioși să pună prea multe întrebări. Președinte eșuat, stat eșuat.”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Mai mult, el spune că termenii neconvenționali pe care președintele țării îi folosește în ultimele zile pentru a se referi la USR-PLUS sunt, de fapt, o formă inconștientă de auto-caracterizare.

Klaus Iohannis ar trebui să își scoată din vocabular zilele acestea câteva cuvinte: cinism, orgoliu, țâfnă. Și asta nu pentru că le folosește la adresa USR PLUS, ci pentru că, de fapt, se autocaracterizează, sunt cuvintele care îi descriu cel mai fidel propria prestație din ultima vreme.„, a plusat fostul ministru al Justiției.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare