Stelian Ion reacționează la declarațiile lui Iohannis: „Președinte eșuat, stat eșuat”

Stelian Ion reacționează la declarațiile lui Iohannis: „Președinte eșuat, stat eșuat”

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a reacționat joi la declarațiile făcute în ultima vreme de președintele Klaus Iohannis, sugerându-i că toți termenii neconvenționali pe care îi folosește cu privire la USR sunt, de fapt, o auto-caracterizare.

Președintele Klaus Iohannis folosește fiecare apariție publică drept prilej pentru a ataca USR, pe care îi consideră partidul responsabil pentru declanșarea actualei crize politice și pe care îl acuză de ipocrizie.

USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul.„, a punctat joi Iohannis în cadrul unei ieșiri publice.

Mulți dintre liderii USR au reacționat, însă una dintre cele mai dure reacții a fost a fostului ministru al Justiției, revocat de Florin Cîțu, Stelian Ion, care susține că atacurile repetate ale președintelui țării la adresa celor de la USR-PLUS indică o intenție clară de refacere a USL.

Felul cum atacă în continuu USR PLUS ne demonstrează clar ce intenții a avut de la bun început: refacerea mascată a USL-ului (PNL și PSD fiind partidele „mature” la care face referire) și crearea unui climat de liniște și siguranță pentru tocarea discreționară a bugetului statului și banilor europeni, fără ca procurori curioși să pună prea multe întrebări. Președinte eșuat, stat eșuat.”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Mai mult, el spune că termenii neconvenționali pe care președintele țării îi folosește în ultimele zile pentru a se referi la USR-PLUS sunt, de fapt, o formă inconștientă de auto-caracterizare.

Klaus Iohannis ar trebui să își scoată din vocabular zilele acestea câteva cuvinte: cinism, orgoliu, țâfnă. Și asta nu pentru că le folosește la adresa USR PLUS, ci pentru că, de fapt, se autocaracterizează, sunt cuvintele care îi descriu cel mai fidel propria prestație din ultima vreme.„, a plusat fostul ministru al Justiției.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.