Episcopul Giurgiului: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Lăsați întâi toți parlamentarii!”

Episcopul Giurgiului: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Lăsați întâi toți parlamentarii!”

Biserica continuă, prin unele voci ale sale, propaganda anti-vaccinistă. Un caz recent este cel al Episcopului Giurgiului, PS Ambrozie Meleacă. Acesta sfătuiește credincioșii, în cadrul unei predici, să nu se grăbească să se vaccineze și să lase întâi parlamentarii să o facă.

O parte din predică a fost filmată și postată pe rețelele de socializare, arătând cum PS Ambrozie susține că vaccinurile sunt expirate și blesteamă conducătorii țării pentru felul în care „își bat joc de români”.

Totul într-o perioadă în care unitățile spitalicești sunt pline până la refuz, iar suferința se împarte în mod egal între cei infectați cu COVID și cei care au boli cronice, pe care nu le pot trata corespunzător.

PS Ambrozie susține că statul este responsabil pentru toate tragediile din ultima perioadă și că oamenii ar trebui să fie sceptici cu privire la vaccinare și să amâne cât mai mult acest gest.

Nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi! Întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și, la urmă, de-o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atuncea să vă vaccinați! Că sunt expirate și încearcă să le vândă în străinătate. Își bat joc de români, bată-i Dumnezeu să-i bată de dușmani și să se ridice copiii ăștia crescuți în biserică, să devină primari, să devină prefecți, să ajute țara și poporul„, a spus PS Ambrozie în cadrul predicii sale.

El mai blamează statul român pentru tragediile întâmplate în spitale în cursul ultimilor doi ani.

Dau foc românilor în spitale. Cum se poate? S-a întâmplat la București, pe urmă la Iași, pe urmă la Constanța. Ard de vii în spitale. Sigur că-i o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta, al treilea, în care trăim noi să n-ai detector de fum, să nu ai paznici de noapte, să ardă oamenii cu branule pe mâini și legați de pat! Atât de mult și-au bătut joc!„, a mai spus înaltul prelat.

Filmarea predicii poate fi urmărită AICI.

Ambrozie Meleacă, pe numele de mirean Valentin Meleacă, este titular al scaunului episcopal al Episcopiei Giurgiului și membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursă foto: episcopiagiurgiului.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.