sâmbătă, mai 4, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneEpiscopul Giurgiului: "Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Lăsați întâi toți parlamentarii!"

Episcopul Giurgiului: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Lăsați întâi toți parlamentarii!”

Biserica continuă, prin unele voci ale sale, propaganda anti-vaccinistă. Un caz recent este cel al Episcopului Giurgiului, PS Ambrozie Meleacă. Acesta sfătuiește credincioșii, în cadrul unei predici, să nu se grăbească să se vaccineze și să lase întâi parlamentarii să o facă.

O parte din predică a fost filmată și postată pe rețelele de socializare, arătând cum PS Ambrozie susține că vaccinurile sunt expirate și blesteamă conducătorii țării pentru felul în care „își bat joc de români”.

Totul într-o perioadă în care unitățile spitalicești sunt pline până la refuz, iar suferința se împarte în mod egal între cei infectați cu COVID și cei care au boli cronice, pe care nu le pot trata corespunzător.

PS Ambrozie susține că statul este responsabil pentru toate tragediile din ultima perioadă și că oamenii ar trebui să fie sceptici cu privire la vaccinare și să amâne cât mai mult acest gest.

Nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi! Întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și, la urmă, de-o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atuncea să vă vaccinați! Că sunt expirate și încearcă să le vândă în străinătate. Își bat joc de români, bată-i Dumnezeu să-i bată de dușmani și să se ridice copiii ăștia crescuți în biserică, să devină primari, să devină prefecți, să ajute țara și poporul„, a spus PS Ambrozie în cadrul predicii sale.

El mai blamează statul român pentru tragediile întâmplate în spitale în cursul ultimilor doi ani.

Dau foc românilor în spitale. Cum se poate? S-a întâmplat la București, pe urmă la Iași, pe urmă la Constanța. Ard de vii în spitale. Sigur că-i o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta, al treilea, în care trăim noi să n-ai detector de fum, să nu ai paznici de noapte, să ardă oamenii cu branule pe mâini și legați de pat! Atât de mult și-au bătut joc!„, a mai spus înaltul prelat.

Filmarea predicii poate fi urmărită AICI.

Ambrozie Meleacă, pe numele de mirean Valentin Meleacă, este titular al scaunului episcopal al Episcopiei Giurgiului și membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursă foto: episcopiagiurgiului.ro

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Acest popa, Ambrozie, indeamna lumea la sinucidere. Cred ca Dumnezeu o sa il pedepseasca/nu o sa-l ierte, pentru crima lui.
    Biserica ar trebui sa indemne la supunere si respectarea legilor laice care ne conduc. Nu suntem un stat islamic unde popii fac crime in numele religiei. Oamenii mor si acest episcop se imbuiba de bunatati in timp ce omul de rand sufera de boala, foame, napaste. Sa-i fie rusine si sa iasa la pensie. Ei de ce nu respecta legile tarii? De ce nu poarta masca in biserica? De ce nu pastreaza distanta? Le urez sa crape de virusul pe care in nestiinta il ignora. Criminali!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare