vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCiolacu și Ciucă au decis să colaboreze... prin telefon

Ciolacu și Ciucă au decis să colaboreze… prin telefon

Biroul de presă al PSD anunță sâmbătă seara că Marcel Ciolacu, liderul partidului, a purtat o discuție telefonică cu premierul desemnat și sugerează că ar fi ajuns la un acord. Astfel, guvernul Ciucă se prefigurează a deveni o variantă ce va trece, mai mult ca sigur, de votul Parlamentului.

Ciolacu i-ar fi cerut lui Ciucă să includă în programul de guvernare cele 10 măsuri urgente propuse de PSD în domeniul sanitar, economic și social.

În cadrul discuției, președintele Marcel Ciolacu a subliniat că prioritatea absolută a oricărui Guvern trebuie să fie gestionarea eficientă a pandemiei, astfel că i-a solicitat premierului desemnat un plan concret de măsuri pe termen scurt pentru reducerea infectărilor și a deceselor cauzate de COVID-19. De asemenea, președintele PSD i-a transmis prim-ministrului desemnat că așteaptă programul de guvernare până în februarie 2022, dar și măsurile pentru stoparea declinului economic.„, se arată în comunicatul PSD.

Zilele următoare este programată o întâlnire între Nicolae Ciucă și liderul PSD cu privire la structura și obiectivele planului de guvernare.

Ca atare, în urma acestui anunț, se poate spune că șansele ca guvernul Ciucă să treacă de votul Parlamentului cu sprijin PSD sunt foarte mari.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare