joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticAntonel Tănase se retrage din grupul parlamentar PNL: "Aleg să nu iau...

Antonel Tănase se retrage din grupul parlamentar PNL: „Aleg să nu iau parte la cea mai mare înșelătorie din istoria PNL”

Tot mai mulți liberali părăsesc, după Ludovic Orban, grupul parlamentar al PNL. O plecare importantă este și cea a lui Antonel Tănase, preşedinte al filialei PNL Sector 3, care susține că a decis să nu ia parte „la cea mai mare înșelătorie din istoria PNL”.

Florin Cîțu e tot mai erodat în interiorul propriului partid, iar liberali cunoscuți anunță, pe rând, că nu se mai asociază cu acesta, așa că aleg să rămână membri și aleși PNL, dar în afara grupului parlamentar PNL, care se supuse directivelor lui Florin Cîțu.

Liberalul Antonel Tănase a anunțat luni dimineața că se retrage din grupul parlamentar PNL și a motivat, pe larg, această decizie importantă pe care a luat-o, fiind primul președinte de filială care face acest pas.

Eu nu vreau să mint oamenii că economia duduie, nu vreau să păcălesc românii că “măsurile extraordinare” pe care le ia actuala conducere a partidului sunt bune și nici nu vreau să denaturez adevărul privind “direcția minunată” în care se îndreaptă Partidul Național Liberal.Îl am deasupra capului doar pe Dumnezeu și poporul în serviciul căruia sunt. Aleg să nu iau parte la cea mai mare înșelătorie din istoria PNL în care absolut toate promisiunile privind dezvoltarea României cu bani europeni, non colaborarea cu PSD, eradicarea corupției, stoparea pandemiei și elaborarea de politici economice privind bunăstarea românilor au fost terfelite rând pe rând, călcate în picioare și aruncate la coșul de gunoi.„, și-a motivat Antonel Tănase decizia.

El susține că nu-mi dă demisia din PNL, pentru că nu se dezice de valorile partidului din care face parte, ci de conducerea acestuia, pe care o consideră toxică.

Mă dezic de toate acțiunile acestui individ, Florin Cîțu, care a acaparat partidul pe persoană fizică împreună cu o gașcă incompetentă, rău voitoare și deficitară pe toate planurile. Mă dezic de ruperea unei coaliții menită să reformeze cu adevărat România, mă dezic de „în premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor” și de “dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”. Mă dezic de rea voință și de decadență. Ca politician care nu a schimbat niciodată partidul, ca om care nu a tranșat niciodată principii, găsesc imposibil să girez cu numele meu această deșănțare mascată de minciuni frumoase cum că România este paradis iar locuitorii săi nu mai încap în case din cauza teancurilor de bani.„, a mai scris Tănase pe Facebook.

Până acum, Ludovic Orban și alți parlamentari au părăsit grupul liberal din Parlament, printre care se numără deputatul Constantin Șovăială, senatorul PNL Ovidiu Florean și deputatul PNL Alexandru Kocsis.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare