vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticPrimar PNL despre AUR: "Patrioți care luptă pentru poporul român"

Primar PNL despre AUR: „Patrioți care luptă pentru poporul român”

Primarul PNL din localitatea Bosanci (Suceava) a făcut o primire călduroasă liderilor AUR aflați în vizită în zonă, cu obiectivul de a strânge semnături pentru suspendarea președintelui României. Acesta s-a referit la AUR ca la un partid de „patrioți care luptă pentru poporul român”.

George Simion și echipa lui fac un veritabil turneu de popularizare prin țară, încercând să puncteze atât la nivelul notorietății, cât și pe linia strângerii de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. În acest weekend, Simion s-a aflat în județul Suceava, unde a avut câteva opriri și manifestații publice în localitățile Câmpulung Moldovenesc, Marginea și Bosanci.

Bosanci, localitate administrată de un primar liberal, Niculai Miron, l-a primit pe Simion cu mult entuziasm, aproximativ 200 de oameni fiind prezenți la întâlnirea cu membrii AUR. Primarul liberal a declarat public că susține suspendarea lui Klaus Iohannis și că simpatizează AUR, de vreme ce ar fi un partid care „apără credința creștină și sunt patrioți, țin cu neamul românesc”.

Am vrut să arăt că la Bosanci este democrație și orice forță politică este binevenită. Deci, de aceea, am făcut o primire călduroasă domnului Simion și domnului Georgescu, ca să fie un suflu nou, să fie respectate principiile fundamentale ale democrației, să putem pleca la muncă liberi, să putem călători liber, să putem cumpăra liber și, dacă domnul Iohannis, știți prea bine, sunt încă membru PNL, dintr-un apărător al democrației s-a transformat într-un apărător al penalilor, de atunci am făcut o declarație de presă, lucrul acesta nu se mai poate. Avem aici alături de noi patrioți care luptă pentru poporul român„, a spus primarul Niculai Miron.

Alături de George Simion, la Bosanci au mai fost Călin Georgescu, deputații Florin Pușcașu și Dorel Acatrinei și senatorul Mircea Dăneasă. George Simion a fost primit în bune condiții și de primarul Clujului, Emil Boc.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare