joi, iunie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCătălin Drulă, noul președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera...

Cătălin Drulă, noul președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților

Cătălin Drulă a fost desemnat președinte al Comisei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților. Fostul ministru al Transporturilor susține că din această nouă poziție își poate continua activitatea începută în timpul guvernării PNL-USR-UDMR.

Drulă transmite, printr-un comunicat de presă, că va monitoriza activitatea din cadrul Ministerului Transporturilor și va avea grijă să semnaleze public orice situație care ar putea duce la blocarea unor proiecte de infrastructură.

Voi monitoriza cu aceeași tenacitate activitatea Ministerului Transporturilor și nu voi ezita niciodată, așa cum am obișnuit deja opinia publică, să semnalez întârzieri sau sincope. De asemenea, voi sprijini cu toate mijloacele legislative la dispoziție dezvoltarea infrastructurii din România”, a precizat Cătălin Drulă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare