miercuri, februarie 21, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialVă urăm un Paște Fericit!

Vă urăm un Paște Fericit!

Promisiunea Învierii ne aduce împreună an de an și ne face să păstrăm în suflete credința și speranța în zile mai luminoase. Trăim timpuri complicate, în care pacea este principalul deziderat al celor mai mulți dintre noi, în care lumina pare a fi ascunsă de privirile noastre. Cu toate acestea, avem obligația de a crede că există întotdeauna o cale prin care Binele reușește să învingă.

Cu prilejul sărbătorilor pascale, echipa INVESTIGATORIA vă urează zile pline de împăcare, altruism, bunătate și speranță! Împreună vom găsi o cale de a învia speranța și de a da lumii un alt sens decât cel pe care ea pare să-l aibă în aceste zile.

Parteneri, colaboratori sau chiar persoane publice despre care scriem și-au dorit, la rândul lor, să vă transmită, prin intermediul nostru, un Paște Fericit și alte gânduri bune. Vă aducem, așadar, urările lor.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare