vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticOficial: Grindeanu a anulat ilegal licitația pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj. Ilegalitatea fusese...

Oficial: Grindeanu a anulat ilegal licitația pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj. Ilegalitatea fusese aplaudată frenetic de Olguța Vasilescu

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a decis joi că ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anulat ilegal licitația pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Craiova-Lugoj, etapă a proiectului ce fusese demarată în premieră de predecesorul acestuia, actualul președinte al USR, Cătălin Drulă.

Decizia ilegală a ministrului Sorin Grindeanu fusese aplaudată pe 11 aprilie de primarul PSD al Craiovei, Olguța Vasilescu.

USR a transmis în cadrul unui comunicat motivele pentru care a fost aberantă decizia PSD de a anula licitația în cauză sub pretextul de a face alta cu un termen de realizare mai scurt: „PSD lovește din nou în infrastructura din Oltenia

CNSC a decis: ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitația pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj.

Cătălin Drulă, fostul ministru USR al Transporturilor a fost singurul care nu a vorbit, ci a făcut ceva concret pentru infrastructura din Oltenia și România în scurta perioada de la guvernare. A fost singurul care a pornit pentru prima dată licitația pentru autostrada Craiova-Lugoj.

A venit PSD și a anulat licitația cu pretextul de face alta cu termen de realizare mai scurt.

Acțiunile iresponsabile ale ministrului PSD, Sorin Grindeanu au fost lăudate de Lia Olguța Vasilescu, care scria pe Facebook: ”Felicitări, Sorin Grindeanu!”

Acum, noua licitație se va anula automat, pentru că cea veche se repune pe făgaș. Întârzieri peste întârzieri.

‘Este incredibil cum poate acest om să încurce proiectele mari de infrastructură.

Reamintesc că anul trecut, am făcut pentru prima dată în istoria de după ‘89, pași concreți pentru realizarea legăturii rutiere Craiova – Turnu Severin – Herculane – Caransebeș – Lugoj.

Am lansat licitația pentru proiectarea acestei autostrăzi (un studiu de fezabilitate cu nivel mare de detaliu).

Acum 3 luni, când eram aproape de semnarea contractului (mai era de rezolvat doar un ultim termen între participanți la Curtea de Apel), ministrul anti-infrastructură Grindeanu a decis să anuleze ilegal licitația.

Pretextul: o relansează cu termen de realizare chipurile mai scurt cu câteva luni. O prostie colosală, în condițiile în care derularea unei noi licitații ia până la un an.

Când nu știi să construiești, dărâmi ce-au făcut alții’, a declarat Cătălin Drulă pe marginea subiectului”.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare