vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneAmbasadorul rus la ONU, invitat să plece, dacă nu suportă adevărul: "Puteţi...

Ambasadorul rus la ONU, invitat să plece, dacă nu suportă adevărul: „Puteţi părăsi sala, poate e mai uşor să nu ascultaţi adevărul”

Într-o conferință a Consiliului de Securitate al ONU, preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a punctat faptul că violența sexuală este folosită de Rusia drept armă de război în Ucraina. Și, pentru că a sesizat anumite reacții în cazul ambasadorului Rusiei prezent la eveniment, acesta l-a invitat să părăsească sala, dacă nu suportă adevărul.

Moment incredibil la Consiliul de Securitate al ONU. Ambasadorul rus Vassily Nebenzia a fost invitat să iasă din sală de către președintele Consiliului European, Charles Michel, care tocmai condamna violența sexuală folosită de Rusia în Ucraina ca armă de război. Violurile sunt la ordinea zilei în Ucraina, iar victime nu sunt doar femeile, existând suficiente probe cum că adeseori și copiii cad pradă acestor manifestări oribile ale soldaților ruși.

Charles Michel a cerut judecarea acestor fapte sub acuzația de crime de război, lucru extrem de important pentru sancționarea punctuală a derapajelor comise de soldații ruși pe frontul ucrainean.

Auzim relatări despre forțele rusești care folosesc violența sexuală ca armă de război. Violența sexuală este o crimă de război, este o crimă împotriva umanității. O tactică de tortură, teroare și represiune. Acte revoltătoare într-un război revoltător.

”Puteți părăsi sala, poate e mai ușor să NU ascultați adevărul, dragă ambasadorule”, i-a spus Charles Michel lui Vassily Nebenzia, în plină conferință la ONU. Ca răspuns, ambasadorul rus chiar a părăsit sala.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare