sâmbătă, martie 2, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneOficiali din Ungaria declară că Zelenski are "probleme psihice"

Oficiali din Ungaria declară că Zelenski are „probleme psihice”

Președintele Parlamentului ungar, Laszlo Kever, a declarat recent că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ar avea „probleme psihice”.

Teza lansată de oficialul maghiar, după ce Zelenski a cerut Ungariei să se poziționeze corect în acest conflict militar, a fost susținută și de ministrul de externe al Ungariei.

În timp ce zeci de mii de oameni au muncit în Ungaria în ultimele luni pentru a ajuta Ucraina și ucrainenii devastați de război, politicienii ucraineni au vorbit în mod constant despre Ungaria pe un ton inacceptabil, provocându-ne prin minciuni și încercând să ne discrediteze. Nu au spus niciodată un cuvânt de mulțumire. Având în vedere toate acestea, Laszlo Kever are perfectă dreptate, chiar dacă îi înfurie pe ucraineni”, a scris ministrul ungar de Externe, pe contul său de Facebook.

Ca atare, cele două declarații privitoare la sănătatea psihică a președintelui ucrainean au avut drept punct de plecare tonul imperativ cu care Zelenski cere sprijin pentru Ucraina.

În reacție la aceste afirmații, Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei spune că așteaptă ca Laszlo Kever să publice un certificat privind starea sa de sănătate mintală.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare