vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDragnea: “Până la urmă, care sunt marile modificări făcute la Legile Justiției...

Dragnea: “Până la urmă, care sunt marile modificări făcute la Legile Justiției după vremea mea?”

Invitat din nou în platoul Realitatea Plus de către fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea a fost întrebat ce părere are despre lipsa de reacție a societății românești în fața noilor legi ale justiției, despre care mulți au spus că sunt chiar mai periculoase decât cele gândite în laboratoarele PSD în timpul în care el avea puterea în România.

Acesta a confirmat, în stilul gramatical deja cunoscut, că noile legi ale justiției sunt, de fapt, exact ca acelea pe care le gândiseră și social-democrații în timpuri de tristă amintire.

Până la urmă, care sunt marile modificări  făcute la Legile Justiției după vremea mea? Pe care le criticau cei care acum… Ei nu pot să spună ce era rău la legile după vremea mea. Ce era rău în alea? Alea au fost făcute în proporție de 98% pe sugestiile venite de la asociațiile de magistrați. (…)

Întrebat dacă vom intra în Schenghen, Dragnea a spus că nu poate răspunde la o astfel de întrebare, dar a vrut să clarifice unele chestiuni:

Pot eu să răspund la întrebarea asta? Acuma sincer… Olandezii vor să ne ia Portul Constanța, pentru că poate devein concurrent puternic al Portului Rotherham. Austriecii sunt interesați de exploatarea din Marea Neagră, asta ca să nu ne mai învârtim după cireș, să înțeleagă și poporul.”

Dragnea a mai adăugat că nimeni, dintre cei aflați la putere, nu mai respectă de foarte mult timp Constituția și a spus că speră ca judecătorii să judece corect și să țină cont de deciziile Curții Constituționale, la fel cum ține cont de hotărârile Înaltei Curți.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare