vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVIDEO Revoluționarii, scoși din sărite de prezența lui Petre Roman la un...

VIDEO Revoluționarii, scoși din sărite de prezența lui Petre Roman la un eveniment de comemorare a Eroilor din Decembrie 1989: „A furat Revoluția!”, „Voi v-ați ridicat pe sângele vărsat!”. Și un oficial guvernamental a fost luat în vizor

Pe parcursul evenimentului comemorativ desfășurat ieri în București la Cimitirul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, spiritele s-au încins odată cu apariția primului premier al României care a beneficiat de pe urma confiscării Revoluției de către Ion Iliescu, ne referim desigur la Petre Roman.

Concret, revoluționarii au început să scandeze împotriva lui Petre Roman și au cerut chiar evacuarea acestuia de la eveniment, însă Jandarmeria Română nu a dat curs solicitării.

„A furat Revoluția!”, „Duceți-vă lângă Brucan!”, „Păcat, păcat de sângele vărsat!”, „Voi v-ați ridicat pe sângele vărsat!”, „Roman și cu ai lui, criminalii neamului!”, „Roman arestat pentru sângele vărsat!”, i-au strigat revoluționarii lui Petre Roman.

La un moment dat, a fost luată în vizor și șefa Secretariatului de Stat pentru problemele revoluționarilor, Irina Leulescu, cei prezenți la eveniment reproșându-i că a ales să stea lângă Petre Roman pe parcursul comemorării.

„Și secretarul de stat menajează un criminal”, a strigat o persoană din mulțime.

În acel moment, Irina Leulescu i-a făcut semn nemulțumitului să tacă, dar reacția acestuia nu s-a lăsat așteptată: „Uitați bătaie de joc aici la adresa revoluționarilor înmormântați aici! Uitați un secretar de stat al revoluționarilor care practic favorizează criminali!”.

„Doamnă, dacă stați lângă Petre Roman e grav! Dacă stați lângă criminalul ăla e grav! Dați-vă și dvs. lângă noi acolo, nu lângă tovarășul Roman care e vinovat ca și Iliescu! Doi criminali!”, i-a mai transmis acesteia un alt participant la evenimentul comemorativ.

Vedeți video:

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare