sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneBrașovul, inclus în topul celor mai frumoase orașe din Europa, realizat de...

Brașovul, inclus în topul celor mai frumoase orașe din Europa, realizat de revista americană Condé Nast Traveller

Orașul Brașov a fost inclus de revista americană Condé Nast Traveller în topul celor mai frumoase și accesibile orașe care pot fi vizitate în Europa în acest an. Alături de orașul din România, în top se mai află capitale europene importante, precum Lisabona, Atena sau Riga.

Jurnaliștii americani vorbesc despre Brașov ca despre o alternativă la București din punctul de vedere al costurilor, mult mai mici, și dau exemplul costului unei urcări cu telecabina pe Muntele Tâmpa, estimat la 20 de lei. În descrierea acestui oraș frumos și accesibil sunt menționate delicatesele locale „kürtőskalács”, dar și turul gratuit pe care îl oferă touroperatorul local Walkabout, pe jos, în fiecare dimineață la ora 10:30, pornind de la fântâna din Piața Sfatului.

Allen Coliban, primarul Brașovului, spune că nu e prima dată când orașul pe care îl administrează ajunge în topul preferințelor turistice la nivel internațional și susține că în 2023 se va deschide și Aeroportul Internațional Brașov, care va face mai accesibilă vizitarea orașului de către turiștii din întreaga lume.

Brașovul este o prezență constantă în topurile europene sau mondiale de turism. Ne onorează și ne responsabilizează. Ca administrație locală, facem toate eforturile să le oferim vizitatorilor noștri o experiență memorabilă care să îi convingă să revină ori de câte ori au ocazia. Spre exemplu, transformăm Poiana Brașov, stațiunea montană, parte a orașului nostru, într-o stațiune all season, unde se pot practica schiul și mountain biking-ul. În plus, odată cu deschiderea Aeroportului Internațional Brașov, programată pentru 2023, orașul nostru va deveni mai ușor accesibil pentru turiștii străini”, a spus primarul Allen Coliban.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare