vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneUSR a lansat un site pentru românii care-l vor pe Bode plecat...

USR a lansat un site pentru românii care-l vor pe Bode plecat de la Interne

De când Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai s-a pronunțat asupra plagiatului comis de ministrul de Interne, Lucian Bode, mai multe demersuri publice au fost făcute pentru a crea presiune în sensul demiterii acestuia. Petiții publice, plângeri penale, proteste stradale, toate acestea au avut scopul de a genera un nivel suficient de presiune asupra coaliției de guvernare pentru a renunța la ministrul plagiator. La toate acestea, USR adaugă de astăzi și un site dedicat românilor care vor să-l vadă pe Bode plecat de la Interne.

Prin vocea lui Ionuț Moșteanu, USR a anunțat lansarea site-ului https://bodedemisia.ro, un site prin care se cere președintelui României să aibă o poziție față de plagiatul lui Bode și provoacă românii să dea mesaje, prin care să ceară demisia ministrului de Interne.

Au trecut 5 zile de când Universitatea „Babeș-Bolyai” a spus că ministrul Lucian Bode a furat la doctorat. Ministrul Bode este încă în funcție. Nici premierul Ciucă, nici președintele Iohannis nu au avut nicio reacție pe subiect. Un plagiator, aranjor de joburi la stat și licitații trucate, care nu a reformat deloc Poliția Română, așa cum promitea, și șef de serviciu secret cu apucături de poliție politică nu are voie să mai conducă un minister. Sau să reprezinte România pe plan extern la negocierile despre Schengen.„, arată USR.

Astfel, sub îndemnul „Demite-l pe Bode”, cei care doresc acest lucru pot să-i transmită acestuia un mesaj prin care să-l „încurajeze” să-și dea demisia.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare