marți, aprilie 23, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePrimarul Sectorului 3, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Primarul Sectorului 3, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3 - București, este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Direcția Națională Anticorupție a anunțat joi că a dispus efectuarea urmăririi penale față de Robert Negoiță, suspectat de abuz în serviciu.

La data de 1 februarie, procurorii DNA au făcut 17 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, inclusiv la Primăria Sectorului 3, într-un dosar care vizează emiterea unor acte administrative de către instituţii ale statului.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspectul NEGOIȚĂ ROBERT SORIN, la data faptelor și în prezent primar al Sectorului 3 București, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, arată Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA .

Potrivit comunicării DNA, în perioada 2015-2021, Negoiță ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii și intabulării unei construcții (bloc) situate în zona centrală a municipiului București.

În dosar se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare