joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCinci oferte pentru tronsonul 1 al autostrăzii Sibiu - Făgăraş. Contract în...

Cinci oferte pentru tronsonul 1 al autostrăzii Sibiu – Făgăraş. Contract în valoare de peste 2 miliarde lei

Cinci companii au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 1 al autostrăzii Sibiu - Făgăraş, contract în valoare de peste 2 miliarde de lei.

Pași mici în proiectul autostrăzii Sibiu – Făgăraș, de o importanță majoră în desfăşurarea traficului pe direcţia Coridorului IV Pan European. CNAIR anunță depunerea ofertelor pentru proiectarea și execuția tronsonului 1.

„Joi, 16.03.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie ‘Autostrada Sibiu – Făgăraş, Tronsonul 1: Boiţa (Autostrada Sibiu – Piteşti) şi Avrig – Mârşa (DJ105G), km 0+000- km 14+253’. Acest tronson al autostrăzii Sibiu – Făgăraş are o lungime de 14,25 km”, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ofertele au fost depuse de companiile Porr Construct SRL (România), Webuild SPA – Milano (Italia), Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret AS (Turcia), Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S. (Turcia) şi Mapa Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia).

Contractul, cu o valoare estimată de peste 2,098 miliarde de lei – fără TVA -, privind proiectarea şi execuţia lucrărilor va avea o durată de 48 de luni: 12 de luni perioada de proiectare şi 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare