joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneAtu Tech bugetează investiţii de peste 1 mil. euro în sisteme fotovoltaice

Atu Tech bugetează investiţii de peste 1 mil. euro în sisteme fotovoltaice

Magazinul online de produse de securitate și importatorul român de echipamente de securitate Atu Tech anunță investiții de peste 1 milion de euro anul acesta în dezvoltarea unei noi categorii de produse. Compania estimează că 15% din vânzările din 2023 vor fi generate de panouri fotovoltaice, produse şi accesorii complementare.

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, cu afaceri de peste 16,2 milioane de euro în 2022, anunță investiții în dezvoltarea unei noi categorii de produse. 

Compania a introdus sistemele fotovoltaice în portofoliu la începutul anului 2022, înregistrând o pondere de aproape 10% în vânzări generată de noua categorie. Pentru 2023, compania își propune dezvoltarea noii linii de business, contextul creşterii cererii pentru sisteme fotovoltaice complete off-grid și on-grid, precum şi pentru echipamente şi accesorii de instalare.

Am ales să facem o astfel de investiţie ca urmare a cererii mari pentru sisteme fotovoltaice. Dacă, la finalul lui 2022, aveam aproximativ 250 de repere listate, în prezent am diversificat oferta, şi oferim peste 600 de produse care acoperă un spectru cât mai mare din cerere (…)”, a declarat Sorin Felea, director Atu Tech. 

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, înființat în 2011, comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare