duminică, mai 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticAbuzurile Jandarmeriei continuă: membrii USR Dolj nu au fost lăsați să participe...

Abuzurile Jandarmeriei continuă: membrii USR Dolj nu au fost lăsați să participe la  “Zilele Comunei Robănești” pe motiv ca purtau tricouri cu USR

Duminică, 21 mai 2022, membrii USR nu au fost lăsați să intre la evenimentul dedicat zilelor comunei Robănești de către jandarmii prezenți la eveniment pe motiv că purtau tricouri cu sigla partidului - transmite USR Dolj printr-un comunicat de presă.

„Colegii noștri au fost opriți la intrare, puși să se dezbrace și amenințați cu amenzi, asta în timp ce capii PSD din județul Dolj și alți reprezentanți politici locali erau elogiați la microfon, pe scena evenimentului de către primarul PSD al localității, Costin Ionuţ Ştefănescu.

Motivul halucinant al Jandarmeriei Române: tricourile cu sigla USR ar fi putut instiga la violență pe cineva de la eveniment. Un abuz din partea reprezentanților unei instituții a statului care, în loc să protejeze, au un comportament abuziv față de cetățeni.

USR condamnă abuzurile de orice natură. Biroul Județean USR Dolj va face demersurile necesare către Jandarmeria Dolj și instituțiile abilitate pentru a se clarifica de urgență modul de acțiune al jandarmilor prezenți la eveniment.” – se arată în comunicatul USR Dolj.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare