joi, mai 9, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFondul de investiții Agista cumpără peste 30% din acţiunile reţelei de clinici...

Fondul de investiții Agista cumpără peste 30% din acţiunile reţelei de clinici medicale Centrokinetic

Fondul de investiţii de growth equity Agista, parte din Grupul Impetum, a finalizat achiziţia unui procent minoritar, de peste 30%, din acţiunile reţelei de clinici medicale Centrokinetic. 

Reţeaua de clinici medicale Centrokinetic este specializată în ortopedie, neurologie şi recuperare medicală şi operează, în acest moment, 3 clinici în Bucureşti. Compania mai are în pregătire alte două clinici în afara Capitalei, care vor fi lansate până la finalul anului, mai arată sursa citată.

Investiţia în Centrokinetic îndeplineşte criteriile pe care un fond de growth ca Agista le caută, şi anume este o companie lider într-o piaţă fragmentată, care oferă servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate financiare sănătoase şi cu o echipă de management dornică să crească. Printre obiectivele asumate de Agista ca parte a acestei tranzacţii se numără consolidarea reţelei de clinici la nivel naţional, urmărind extinderea până la peste 10 locaţii în toată ţara în următorii 4 ani, precum şi identificarea soluţiilor personalizate de dezvoltare a reţelei de clinici, networking de business şi sinergii de grup”, a declarat Dragoş Dărăbuţ, Senior Investment Manager Agista, specializat pe investiţiile în zona medicală.

Impetum Group este un grup românesc de capital, management și servicii, format din CITR, jucător important de insolvență din România, ROCA Investments, soluție de private equity pentru consolidarea și scalarea IMM-urilor românești, ROCA X, Venture Capital destinat start-up-urilor disruptive din piața de tehnologie și Agista, fond de growth equity.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare