vineri, mai 17, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFort, parte din grupul Bittnet, atrage 1,67 mil. lei printr-un plasament privat....

Fort, parte din grupul Bittnet, atrage 1,67 mil. lei printr-un plasament privat. Listarea la BVB, în T1 2024

Compania de securitate cibernetică plănuiește listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București în primul trimestru al anului viitor.

Grupul de companii din domeniul IT Bittnet Systems anunță miercuri la Bursa de Valori București (BVB) inchiderea cu succes a plasamentului privat, în vederea majorării capitalului social al Fort. Operaţiunea a fost intermediată de societatea de brokeraj TradeVille.

Fort implementează soluţii şi servicii pentru protejarea activelor digitale ale clienţilor şi pentru apărarea împotriva ameninţărilor cibernetice.

„Consiliul de Administraţie al Fort a decis închiderea cu succes a plasamentului la preţul de 50 lei pe acţiune. Astfel, au fost acceptate subscrierile a 34 investitori şi a fost decisă majorarea capitalului societăţii cu suma de 1.676.350 lei, împărţită în 3.352,70 lei capital social şi 1.672.997,30 lei prime de emisiune”, au scris reprezentanţii Bittnet la BVB.

În urma plasamentului, evaluarea Fort este de 51 de milioane de lei, iar deţinerea Bittnet este de circa 30,6 milioane de lei (adică 60% din capitalul social), prin comparaţie cu evaluarea activului în contabilitatea emitentului de 12 milioane de lei. „Această diferenţă de valoare nu va fi reflectată în niciun fel în contabilitatea emitentului”, mai adaugă grupul.

În perioada următoare, Fort va continua procesul de listare prin înregistrarea majorării de capital la Registrul Comerțului și plănuieşte să debuteze pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) în primul trimestru al anului viitor. 

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare