vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneSeară cu povești despre (ne)dreptate, educație, curaj și comunitate: Bucureștiul găzduiește pe...

Seară cu povești despre (ne)dreptate, educație, curaj și comunitate: Bucureștiul găzduiește pe 8 decembrie spectacolul Oamenii Dreptății

Povești de viață, teatru, poezie, film și muzică. Iată numai câteva dintre experiențele pe care bucureștenii le pot trăi, alături de Oamenii Dreptății, la Sala Luceafărul din București. Scopul evenimentului este acela de a demonstra importanța dreptății într-o societate democratică și rolul acesteia în consolidarea sensului democrației.

Vineri, pe 8 decembrie, la Sala Luceafărul din București, are loc spectacolul Oamenii Dreptății, un eveniment complex care aduce în prim-plan povești spuse de profesioniști în justiție, jurnaliști și artiști despre educație, echitate, reinventare, alegeri personale, curaj, devenire și puterea de a merge mai departe.

De la ora 19:00, publicul poate asculta povești de viață, dar și teatru, poezie, film și muzică, spectacolul fiind unul complex care alternează momente diverse, toate cu același scop: de a vorbi despre cum dreptatea, în toate formele ei, este esențială într-o societate democratică.

Spectacolul Oamenii Dreptății a ajuns la a 6-a ediție și ne bucurăm că putem aduce și anul acesta în fața oamenilor povești de viață spuse la scenă deschisă de tineri juriști (avocați, consilieri juridici, ONG-iști, judecători, procurori sau foști polițiști), regizori de film, artiști și antropologi, două fragmente din piesa de teatru „Mâine nu ne mai sperie (așa tare)” a adolescenților de la CEVA Centru din Tg.Neamț, un moment de poezie cu Deniz Otay, muzică live cu Doru Trăscău (The Mono Jacks) și un recital Ana Coman la final. Ne dorim ca acest spectacol să devină inspirație pentru fiecare dintre noi. Să plecăm acasă mai încrezători în puterea binelui și puterea comunității. Dreptatea, așa cum o vedem noi, ne privește pe toți – pe stradă, la școală, în spitale, școli sau în orașele noastre. După cele trei spectacole din decembrie 2022, ne dorim ca cel de vineri să fie doar deschiderea unui turneu în 2024 prin cât mai multe orașe din țară”, a declarat Doru Toma, inițiatorul seriei de spectacole „Oamenii Dreptății” și coordonatorul comunitățiiLeaders for Justice”.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare