joi, iulie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneLa Mulți ani!

La Mulți ani!

Să aveți un An Nou mai bun și intenții corecte în tot ceea ce faceți! Și nu uitați că trecerea dintre ani e despre împăcare, iertare și iubirea aproapelui. Echipa INVESTIGATORIA vă dorește tot binele din lume și vă îndeamnă să celebrați responsabil!

Alături de noi au fost mereu oameni buni, prieteni, colaboratori și chiar oameni despre care v-am relatat diverse fapte. Astăzi, le oferim posibilitatea de a vă ura un An Nou mai bun împreună cu noi!

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare