vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInvestigațiiPreotul-neurochirurg și-a modificat CV-ul! Ștefan Mindea reacționează în urma dezvăluirilor noastre

Preotul-neurochirurg și-a modificat CV-ul! Ștefan Mindea reacționează în urma dezvăluirilor noastre

Publicam săptămâna trecută o anchetă de presă legată de felul în care preotul-neurochirurg Ștefan Mindea și-a construit o afacere cu membrane biologice la suprapreț, profitând de suferința semenilor săi. Și, pe alocuri, i-am pus la îndoială și anumite aspecte din pregătirea profesională în America, pregătire care i-a oferit această aura de credibilitate, dincolo de care aproape că nu poți privi. Dar, în mod total surprinzător, am remarcat că, în cursul ultimelor câteva zile, CV-ul lui Ștefan Mindea s-a modificat.

Pentru că am lucrat investigația legată de afacerea lui cu membrane și infiltrații magice privind continuu către pregătirea lui profesională, am și păstrat o copie a CV-ului doctorului Mindea, în forma lui din momentul izbucnirii scandalului mediatic. Astfel, am putut remarca faptul că, între timp, de la momentul publicării anchetei și până acum, în respectivul CV s-au operat o serie de modificări.

Una dintre ele este aceea că în vechiul CV în categoria Arii de Expertiză Neurochirurgicală nu exista Neurochirurgie ULTRA minim invazivă. În noua variantă a CV-ului, Mindea a făcut această adăugire, insinuând că are și marcă înregistrată pe procedură, prin simbolului de marcă comercială TM (trademark), deși de pe site a scos TM de la tehnica ultra minim invazivă.

Vechiul CV
Noul CV

O altă modificare pe care Mindea a adus-o CV-ului său după publicarea anchetei este eliminarea experienței de Faculty Professor al Departamentului de Neurochirurgie de la Universitatea Stanford, poziție pe care ar fi ocupat-o în perioada 2010-2014. În noua versiune a CV-ului, Mindea nu mai specifică această experiență profesională deloc. Păstrează, însă, poziția de director al departamentului de chirurgie neuro-spinală din cadrul Centrului Medical Stanford.

Vechiul CV
Noul CV

Din secțiunea Educație, Mindea a eliminat, în noua versiune a CV-ului său calitatea de absolvent în top 5 al Northwestern University din Chicago.

Vechiul CV
Noul CV

Motivul pentru care Mindea și-a refăcut CV-ul în urma anchetei noastre de presă este ușor de intuit. Mindea știe că a intrat în vizorul jurnaliștilor de investigație și vrea să elimine acele aspecte din biografia sa care au fost adăugate în mod incorect în CV.

Simplul fapt că face acest lucru, sperând cumva să intre în paradigma adevărului pe ultima sută de metri, spune mult despre verticalitatea și corectitudinea acestui personaj. Asupra căruia vom reveni curând cu o nouă anchetă de presă, care va scoate la lumina și alte aspecte interesante din viața și cariera acestui preot-medic.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare