miercuri, aprilie 17, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneEmilia Neagu este candidatul USR pentru Primăria Craiova

Emilia Neagu este candidatul USR pentru Primăria Craiova

Adunarea Generală a Filialei USR Craiova, care a avut loc sâmbătă, 10 februarie, a stabilit că Emilia Neagu a fost aleasă drept candidat pentru funcția de Primar al Craiovei din partea USR.

Potrivit USR Dolj, Emilia Neagu este o voce respectată în comunitatea locală, aceasta demonstrând un angajament ferm față de valorile și principiile noastre.

„Cu o experiență solidă în mediul privat și o viziune modernă pentru viitorul Craiovei, suntem încrezători că este candidatul ideal pentru a conduce orașul nostru către o dezvoltare sustenabilă și echitabilă.” – transmite USR Dolj.

Formațiunea politică susține că va anunța lista completă a consilierilor locali și programul politic local USR în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în viitorul apropiat.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare