duminică, aprilie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCorturile care promovează inițiativa "Ia-le banii", înlocuite în sectorul lui Negoiță cu...

Corturile care promovează inițiativa „Ia-le banii”, înlocuite în sectorul lui Negoiță cu corturi ale PNL

Europarlamentarul Vlad Gheorghe, promotorul inițiativei cetățenești „Ia-le banii!” privind confiscarea averilor nejustificate, se plânge de faptul că acele corturi de strângere de semnături amplasate în sectorul 3 al Bucureștiului au fost înlocuite cu corturi ale PNL.

El susține că pentru amplasarea respectivelor corturi a primit de la Primăria Sectorului 3 cereri pentru plan de amplasament, documentație realizată de un cadastrist și taxă de cort, deși corturile temporare fuseseră amplasate cu avizele necesare.

„Vă dați seama de absurdul situației? Sunt niște corturi absolut obișnuite, nu au fundație, nu sunt construcții definitive, nu modifică în niciun fel domeniul public pe care sunt amplasate temporar și am urmat toate căile prevăzute de legislație pentru avizare. Ei, pe parcurs ne trezim că ne mai trebuie aia, ailaltă – pe principiul ”da, aveți aviz, dar n-aveți bască”! Și după toată această sarabandă chipurile birocratică pe care încercăm s-o descurcăm cu toată răbdarea și bunăvoința posibile – încă o dată, angajații nu au nicio vină, își fac pur și simplu treaba, așa cum li se spune la Primăria Sectorului 3 – ne trezim că peste noapte pe locul unde era cortul #ia_lebanii a apărut un cort al PNL. Desigur, o pură coincidență”, scrie europarlamentarul pe o rețea de socializare.

Înlocuirea corturilor l-a determinat pe Vlad Gheorghe, parte a familiei politice europene Renew Europe, să roage populația care susține inițiativa cetățenească promovată de el să trimită solicitări lui Robert Negoiță, de aa li se comunica dacă e o problemă legată de campanie și care sunt documentele și taxele plătite de cei care au amplasat corturile cu sigla PNL.

O să întreb și eu Primăria lui Robert Negoiță care a fost documentația depusă pentru aceste corturi, dacă au acele planuri și hârtii cadastrale, dacă au plătit taxele ce ni se impută – să ne convingem că este același tratament pentru toți cei care se adresează Sectorului 3, nu doar pentru cetățenii care vor confiscarea averilor nejustificate.„, a mai punctat acesta.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare