miercuri, mai 1, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneRepaco Capital a demarat construcția Crevedia Retail Park. Investiție de peste 15...

Repaco Capital a demarat construcția Crevedia Retail Park. Investiție de peste 15 mil. euro

Finalizarea proiectului este așteptată pentru cea de-a doua jumătate a anului 2024.

Repaco Capital, un dezvoltator fondat de mai mulţi antreprenori români, a demarat construcția unui nou strip mall, Crevedia Retail Park, situat pe Șoseaua București – Târgoviște.

Investiția se ridică la peste 15 milioane de euro, iar finalizarea proiectului este așteptată pentru cea de-a doua jumătate a anului 2024.

Suntem bucuroşi că am început construcţia unui nou retail park, într-o zonă limitrofă a Bucureştiului, cu mare potenţial de creştere şi ai cărei locuitori au nevoie de servicii de comerţ modern, aflate cât mai la îndemână. Faptul că retailerii, între care multe branduri de prestigiu, au închiriat deja peste 80% din suprafaţa Crevedia Retail Park, încă dinainte de începerea con­struc­ţiei, atestă încrede­rea pe care o au în proiectul REPACO Capital, despre care suntem convinşi că va fi un succes“, a declarat Liviu Arnăutu, partener şi membru al boardului GELD Capital Management, com­pa­nia deţinătoare a REPACO Capital, potrivit unui comunicat de presă.

Pe lista chiriașilor se află retailerul Annabella, lanțul de fast-food Hesburger, Deichmann, DM, Fressnapf, KiK, JYSK, Pepco, Sinsay și TEDi.

La dezvoltarea Crevedia Retail Park participă Repaco Capital, firmă deținută de GELD Capital Management și Muntenia Engineering & Construction, în parteneriat cu Weststar Real Estate, divizia de investiții imobiliare a International Alexander Holding (Arad), deținută de familia Apreutese.

GELD Capital Management a finalizat două parcuri retail în Calafat și Sovata, în parteneriat cu Pro Development SRL, și are în lucru încă unul la Curtea de Argeș. Pentru acest an, REPACO Capital are în derulare și proiectul Timișoara Retail Park.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare