sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePiedone continuă să domine sondajele la București: fostul deținut ocupă locul 1...

Piedone continuă să domine sondajele la București: fostul deținut ocupă locul 1 și 2 în două cercetări sociologice recente

Deși au existat speculații potrivit cărora sondajul de opinie comandat de Nicușor Dan, în care Cristian Popescu Piedone părea să fie preferat de peste 40% dintre bucureșteni la Primăria Generală, era o încercare de manipulare a opiniei publice, iată că și alte sondaje confirmă poziția privilegiată pe care Piedone o are în preferințele bucureștenilor – arată Media Quality

Un sondaj Avangarde comandat de Digi 24 arată că, chiar și după intrarea în cursă a candidatului coaliției PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, Piedone rămâne preferatul bucureștenilor. Astfel, potrivit sondajului citat, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei, câștigător detasat ar fi Cristian Popescu Piedone (PUSL), care ar obține 44% din voturi, urmat de Nicușor Dan (independent sustinut de ADU) cu 27% din voturi și de Cătălin Cîrstoiu (PSD & PNL), cu doar 16%.
Mihai Enache, candidatul AUR, ar obține 10%.

Doar dacă Piedone s-ar retrage din cursă, clasamentul s-ar schimba decisiv în favoarea lui Nicușor Dan, care ar putea obține peste jumătate din voturile bucureștenilor.

Un alt sondaj, de data asta marca Sociopol, arată, de asemenea, că Piedone are o poziție privilegiată în topul preferințelor bucureștenilor, însă, de data asta, el s-ar situa pe locul al doilea, după Nicușor Dan.

Citește tot articolul în Media Quality

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare