vineri, mai 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVlad Gheorghe anunță că a reușit să strângă cele 100.000 de semnături...

Vlad Gheorghe anunță că a reușit să strângă cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida independent: „SE POATE fără partid, fără gașcă, fără grupuri de interese”

Lupta pentru semnături a fost una extrem de grea pentru cei care și-au dorit să candideze independent în alegerile ce vin. Pentru că, dacă pentru partidele mari nu e foarte greu să strângă semnăturile necesare, ele venind din rândul membrilor și simpatizanților organizați din timp, pentru independenți lucrurile au stat cu totul altfel. S-a stat pe stradă zile întregi, s-au dat explicații, s-au strâns liste în format fizic, s-au întâmpinat tot felul de reticențe. dar iată că unii dintre politicienii care doresc candidaturi independente au reușit să ducă acest efort uriaș până la capăt. Iar Vlad Gheorghe e unul dintre aceștia.

Vlad Gheorghe a anunțat că a reușit să strângă peste 100.000 de semnături necesare depunerii candidaturii sale independente pentru Parlamentul European. Europarlamentarul a demonstrat în anii precedenți că-și merită locul la Bruxelles și chiar s-a bucurat de o susținere semnificativă din partea oamenilor. Astfel, promovând demersul în social-media, dar și pe stradă, Vlad Gheorghe a încheiat această primă etapă grea din ceea ce va însemna candidatura lui pentru Parlamentul European.

Aceste le mulțumește tuturor celor care au sprijinit candidatura lui și anunță că pe data de 10 aprilie va depune aceste semnături la Biroul Electoral Central.

„Vă mulțumesc tuturor pentru semnături, pentru mesajele de încurajare, pentru toată susținerea voastră care mi-a dat încredere că SE POATE fără partid, fără gașcă, fără grupuri de interese.

Vă mulțumesc, Oameni care mi-ați arătat că România este a noastră, a celor de bună-credință, a celor ce muncesc, a celor sătui de impostură, de corupție, de ”speciali”, de politică pentru partid, NU pentru români.

Românii merită o voce puternică și onestă în Parlamentul European. Nu renunț, nu mă dau la o parte, nu mă descurajează și nu mă intimidează nimic. Alături de VOI am putere și încrederea că #ReușimÎmpreună să le stricăm socotelile celor pe care îi încurcă un independent„, a scris Vlad Gheorghe pe pagina lui de socializare.

Vlad Gheorghe a declarat, pentru INVESTIGATORIA, că a reușit să strângă un număr exact de 119.530 semnături.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare