marți, aprilie 30, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneTopTech, parte din grupul Bittnet System, semnează un contract de 8,77 mil....

TopTech, parte din grupul Bittnet System, semnează un contract de 8,77 mil. lei cu o instituție de învățământ superior

Acordul presupune livrarea și instalarea de echipamente de stocare și alte echipamente IT&C.

Grupul de companii Bittnet Systems a anunţat miercuri, la Bursa de Valori București (BVB), semnarea de către TopTech, parte a pilonului Digital Infrastructure, a unui contract în valoare de 8,77 milioane de lei, fără TVA, cu o instituție de învățământ superior. 

Acordul presupune livrarea și instalarea de echipamente de stocare și alte echipamente IT&C, iar perioada de derulare este de 12 luni, până în luna aprilie 2025.

Totodată, potrivit unui raport publicat la BVB, TopTech a semnat și actul adițional pentru prelungirea și suplimentarea produsului de creditare contractat de la BRD pentru finanțarea capitalului de lucru și activității curente. „Plafonul a fost suplimentat de la valoarea de 3 milioane lei până la 6 milioane lei, iar perioada de utilizare a fost extinsă cu 12 luni în condiții similare cu acordul inițial. Structura de garantare a rămas neschimbată, cesiune de creanțe și ipoteca asupra conturilor TopTech deschise la BRD”, arată sursa citată. 

Bittnet este organizat în patru piloni principali de activitate: educație, digital și infrastructură, securitate cibernetică și aplicații de business și software. TopTech face parte din pilonul de Digital Infrastructure al grupului, alături de Dendrio Solutions, Dataware Consulting, Optimizor (fost ITPrepared) și 2Net Computer. Bittnet a preluat TopTech, companie fondată în anul 1992 în Deva, specializată în echipamente şi soluţii IT&C, în anul 2022.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare