sâmbătă, mai 4, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneAttila Szabo a obținut locul II în competiția de lupte greco-romane USA...

Attila Szabo a obținut locul II în competiția de lupte greco-romane USA Wrestling Masters de la Las Vegas

Attila Szabo este unul dintre cei mai importanți sportivi români în domeniul luptelor greco-romane, fiind de mai multe ori campion mondial și câștigător al unor competiții foarte importante. Născut în Covasna, crescut pentru o vreme într-o casă de copii din Ploiești, a devenit un nume pe scena sportului românesc, dar și un om de afaceri important în județul Teleorman. Acum, Attila Szabo va aduce din Statele Unite ale Americii un nou premiu. Locul II la competiția USA Wrestling Masters (25+) & UWW Veterans (35+), care a avut în Las Vegas zilele trecute.

Pe Attila Szabo, INVESTIGATORIA l-a prezentat în trecut ca fiind unul dintre campionii mondiali ai României care au experimentat dificultățile vieții și le-au depășit, devenind, cu fiecare încercare, mai puternic.

A fost timp de 12 ani consecutivi numărul 1 pe țară, însă pe vremea comunismului, din cauza numelui său, nu a putut participa la competiții internaționale, așa că o vreme a lucrat în Ungaria și apoi în Germania, după care a revenit în România.

Timpul a trecut, iar Attila Szabo nu a renunțat la sport.

Se pregătește în fiecare zi și încearcă să-și învingă limitele de fiecare dată,  cucerind în continuare medalie după medalie în cadrul campionatelor mondiale: 2013 – Sarajevo – argint și bronz, 2014 – Belgrad – 2 medalii de bronz, 2015 – Atena – 2 medalii de aur (2015 este anul în care a devenit dublu campion mondial), 2016 – aur în Finlanda, la Seinajoki, și bronz în Polonia, la Walbrzych, 2017 – Plovdiv – Bulgaria aur și argint, 2018 – bronz în Macedonia și argint la Perm (Rusia), 2022 – Polonia (două medalii de aur) și anul acesta medalia de argint cu care se întoarce din Las Vegas.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare