marți, aprilie 30, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialDan Voiculescu ia partea lui Cîțu în scandalul momentului: "Este rușinos și...

Dan Voiculescu ia partea lui Cîțu în scandalul momentului: „Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană”

Dan Voiculescu, cunoscut atât pentru abilitatea lui de a spăla bani, cât și pentru faptul că a fondat trustul Intact, se poziționează în scandalul momentului de partea lui Florin Cîțu. Fondatorul Antenelor susține că nu poți reproșa unui om faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Pe o scenă politică în fierbere, scandalul legat de cele 48 de ore petrecute în închisoare de Florin Cîțu, a agitat și mai tare spiritele. Societatea pare să se fi divizat între cei care consideră că situația lui Cîțu de acum douăzeci de ani ar fi trebuit să fie dezvăluită chiar de acesta și consideră inacceptabilă atitudinea de acum a premierului și cei care susțin că păcatele din tinerețe trebuie iertate.

În cea de-a doua categorie se poziționează și Dan Voiculescu, tolerant cu ideea de infracțiune, de vreme ce el însuși a trăit o vreme între pereții unei celule după ce o instanță i-a recunoscut abilitățile de a spăla banii. Acesta a scris pe blogul său că  atacurile la adresa lui Florin Cîțu sunt nedemne și rușinoase, luând partea premierului din motive de valori personale, precum „demnitatea, onoarea și curajul”.

Voiculescu susține că unui om nu i se poate reproșa gestul de a fi condus, în trecutul său, un autovehicul sub influența alcoolului.

Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Cîțu ca fiind lipsite de demnitate. Nu poți reproșa unui om faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă.„, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare