vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneGALERIE FOTO: În lipsa Târgului de Crăciun, craiovenii s-au îmbulzit la luminițe

GALERIE FOTO: În lipsa Târgului de Crăciun, craiovenii s-au îmbulzit la luminițe

Târgul de Crăciun anunțat la Craiova de către autorități, în ciuda pandemiei, a eșuat după numai o oră după aprinderea luminilor de sărbători. Comercianții au fost obligați să tragă obloanele, pe motiv că nu aveau autorizație de funcționare. Craiovenii, însă, nu s-au lăsat descurajați de eșecul Târgului de Crăciun și s-au îmbulzit să-și facă fotografii cu luminițele din centrul orașului.

Aceștia s-au adunat în centrul orașului și au preferat să ignore pentru câteva zeci de minute gândul că pandemia e departe de a se fi sfârșit, pentru a retrăi bucuria din anii trecuți, când se puteau relaxa la o plimbare prin centrul foarte împodobit al orașului.

Mulți dintre ei și-au dorit să facă fotografii cu ornamentele stradale iluminate, iar bradul împodobit din fața Primăriei Craiova a fost centrul atracției în acest sens.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare