Boicot cu dileme la Carrefour: „Cozonac sau bătaie?”

Boicot cu dileme la Carrefour: „Cozonac sau bătaie?”

Aproximativ 70 de oameni, cetățeni de toate etniile, au participat în această după-amiază la o acțiune de boicot, dar și de conștientizare a efectelor violenței, la Carrefour Brașov. Totul, după ce o tânără de etnie romă a fost bătută crunt de paza hipermaketului respectiv, necesitând îngrijiri medicale timp de aproximativ opt zile.

Evenimentul acesta nefericit a determinat o reacție de amploare a mai multor cetățeni din Brașov, care au îndemnat public la boicotarea lanțului de magazine Carrefour. Impactul pe rețelele sociale a fost uriaș, iar astăzi, zeci de oameni îmbrăcați în tricouri albe cu mesaj au mers în Carrefour Brașov și au povestit cumpărătorilor ce s-a întâmplat acolo acum câteva zile.

În plus, au îndemnat oamenii prezenți în magazin să nu se aprovizioneze de Crăciun de la Carrefour. Totul, pentru că violența, indiferent de motive, trebuie taxată. Pe tricourile lor au fost înscrise întrebări cel puțin dureroase, precum: „Dilemă de Crăciun: cozonac sau bătaie?” sau „Intră o fată romă în Carrefour. Ce fac? A. O bat B. O sechestrez C. O bat și o sechestrez sau D. Nu fac nimic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.