duminică, mai 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneAdrian Zuckerman și-a luat rămas bun de la România

Adrian Zuckerman și-a luat rămas bun de la România

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Adrian Zuckerman, a scris cu puțin timp în urmă pe Facebook ultimul său mesaj în această calitate.

Adrian Zuckerman își încheie acum mandatul, chiar dacă susține că și în continuare va face eforturi în sensul consolidării relației bune dintre România și SUA. El spune că e mândru de realizările sale în calitate de ambasador al SUA și susține că țara noastră a intrat pe o traiectorie bună a evoluției ei.

„Îi voi fi veșnic recunoscător Președintelui Trump pentru că mi-a acordat încrederea de a mă numi reprezentantul său și al poporului american în România. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună, pe atâtea planuri, în puțin mai mult de un an cât am petrecut aici. Am avut parte de binecuvântarea de a cunoaște mii de români din toată țara. Românii sunt oameni calzi, grijulii și muncitori, care își doresc și merită o Românie mai bună. Sunt sigur că România este pe drumul cel bun și că va deveni un lider al Europei.
Deși astăzi este ultima mea zi în calitate de ambasador, voi continua să lucrez la consolidarea și îmbunătățirea relației strânse dintre țările noastre. Vă mulțumesc tuturor și vă doresc toate cele bune!”, a notat Zuckerman pe Facebook.
Adrian Zuckerman a fost un ambasador destul de controversat, unele dintre gesturile sale dezamăgind serios pe o parte dintre românii care cred în valorile democrației. Susținerea frenetică pentru PNL și premierea lui Ludovic Orban pentru lupta împotriva traficului de persoane, deși Orban a avut cu totul și cu totul alte preocupări în activitatea lui politică, au fost criticate intens în spațiul public.
De altfel, și această postare a sa de rămas bun a fost comentată destul de intransigent de românii care au vizitat pagina Ambasadei SUA în România, unii spunând că Zuckerman a avut „cel mai dezastruos mandat de ambasador în România”.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare