vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticPSD depune moțiune pentru demiterea lui Vlad Voiculescu

PSD depune moțiune pentru demiterea lui Vlad Voiculescu

Tragedia de la “Matei Balș” generează în continuare emoție publică. Urcându-se pe valul de emoție, PSD încearcă acum să forțeze lucrurile și să obțină plecarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

PSD a depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, iar parlamentarii social-democrați au apărut cu pancarte pe care aveau scris mesajul „Voiculescu, demisia!”
Aceștia susțin că evenimentul tragic de la „Matei Balș” poate fi un motiv pentru plecarea lui Voiculescu din funcție, dar plusează spunând că acestuia nu-i pasă de tragediile din sistemul medical românesc, fiind mult mai preocupat de propria imagine.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe Facebook fotografiile parlamentarilor care au afișat astăzi pancarte prin care cer demisia ministrului Sănătății și susține că „filmul de groază” trebuie să se termine.
„Tragedia de la Matei Balș arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică și 0% acțiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”
De altfel, Marcel Ciolacu anunțase că va cere demisia lui Voiculescu și pe Facebook, menționând că invită pe toată lumea să facă acest lucru.
Vlad Voiculescu refuză, momentan, să comenteze situația.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare