PSD depune moțiune pentru demiterea lui Vlad Voiculescu

PSD depune moțiune pentru demiterea lui Vlad Voiculescu

Tragedia de la “Matei Balș” generează în continuare emoție publică. Urcându-se pe valul de emoție, PSD încearcă acum să forțeze lucrurile și să obțină plecarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

PSD a depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, iar parlamentarii social-democrați au apărut cu pancarte pe care aveau scris mesajul „Voiculescu, demisia!”
Aceștia susțin că evenimentul tragic de la „Matei Balș” poate fi un motiv pentru plecarea lui Voiculescu din funcție, dar plusează spunând că acestuia nu-i pasă de tragediile din sistemul medical românesc, fiind mult mai preocupat de propria imagine.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe Facebook fotografiile parlamentarilor care au afișat astăzi pancarte prin care cer demisia ministrului Sănătății și susține că „filmul de groază” trebuie să se termine.
„Tragedia de la Matei Balș arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică și 0% acțiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”
De altfel, Marcel Ciolacu anunțase că va cere demisia lui Voiculescu și pe Facebook, menționând că invită pe toată lumea să facă acest lucru.
Vlad Voiculescu refuză, momentan, să comenteze situația.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.