joi, iunie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInvestigațiiImperiul miliardarului Ioan Niculae se destramă: INTERAGRO pierde, prin executare silită, motelul...

Imperiul miliardarului Ioan Niculae se destramă: INTERAGRO pierde, prin executare silită, motelul din Zimnicea

Grupul Interagro a avut unele dintre cele mai profitabile activități în zona Teleormanului, cu precădere în Zimnicea, unde și locuiește formal patronul Ioan Niculae. Ajungerea acestuia la Rahova nu este, însă, singura problemă a companiei. Aceasta pierde, prin executare silită, din proprietățile imobiliare.

Este și cazul motelului din Zimnicea, care aparține Interagro, publicat recent în vederea licitației pe un  site de executări silite. Motelul are 48 de apartamente și 4 etaje, la care se adaugă 3 spații comerciale.

Potrivit descrierii de pe site-ul specializat în executări silite, motelul din Zimnicea al Interagro este situat într-o zonă centrală a orașului și este, în fapt, un bloc cu trei scări, fiecare scară are la parter un spațiu comercial în suprafață de 179,2 mp și pe fiecare nivel sunt câte 4 apartamente (două cu două camere și două cu trei camere).

Din punctul de vedere al utilităților, vorbim despre dotări complete: rețea de energie electrică, rețea de apă, rețea de gaz și rețea de canalizare.

Blocul are fundații izolate din beton armat, structura de rezistență din cadre din beton armat (stâlpi și grinzi din beton armat) și zidărie de cărămidă.

Prețul de pornire al vânzării este de 1,339,020 euro.

Potrivit surselor noastre, și fabrica de țevi din Zimnicea a miliardarului Ioan Niculae, Zimtub, se vinde pe bucăți. La propriu.

„În fiecare zi, trec mașini pline cu țevi. Fabrica de țevi se vinde la bucată. Bucăți din țeavă, șuruburi pilite, tot ce este la fier vechi, magazie, tot vinde!„, a declarat un localnic pentru INVESTIGATORIA.

Sursă foto: sales.citr.ro

CARMEN DUMITRESCU
CARMEN DUMITRESCU
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

7 COMENTARII

  1. […] Imperiul miliardarului Ioan Niculae se destramă: INTERAGRO pierde, prin executare silită, motelul din Zimnicea. Grupul Interagro a avut unele dintre cele mai profitabile activități în zona Teleormanului, cu precădere în Zimnicea, unde și locuiește formal patronul Ioan Niculae. Ajungerea acestuia la Rahova nu este, însă, singura problemă a companiei. Aceasta pierde, prin executare silită, din proprietățile imobiliare.Este și cazul motelului din Zimnicea, care aparține Interagro, publicat recent în vederea licitației pe un site de executări silite. Motelul are 48 de apartamente și 4 etaje, la care se adaugă 3 spații comerciale, scrie Investigatoria.ro […]

  2. […] Imperiul miliardarului Ioan Niculae se destramă: INTERAGRO pierde, prin executare silită, motelul din Zimnicea. Grupul Interagro a avut unele dintre cele mai profitabile activități în zona Teleormanului, cu precădere în Zimnicea, unde și locuiește formal patronul Ioan Niculae. Ajungerea acestuia la Rahova nu este, însă, singura problemă a companiei. Aceasta pierde, prin executare silită, din proprietățile imobiliare. Este și cazul motelului din Zimnicea, care aparține Interagro, publicat recent în vederea licitației pe un site de executări silite. Motelul are 48 de apartamente și 4 etaje, la care se adaugă 3 spații comerciale, scrie Investigatoria.ro […]

  3. Jurnaliștilor, faceți totul normal. Aruncați proștilor cu praf in ochi? Ion Neculai cum il cheamă a săvîrșit foarte multe hoții la umbra guvernelor. Un exemplu : a vîndut balta Bordușani, ce o luase in arendă. Oare avea dreptul ? Această baltă de aproape 13 mii ha a fost făcută de statul român prin defrișere. Finalizată cred prin 1956. Dvs spuneți că îi confiscă statul un motel . Praf in ochi. Domnul are proces cu vinderea terenului. Ce ascundeți?

  4. Petre Tutea citat „AM FACUT 13 ANI DE PUSCARIE PENTRU UN POPOR DE IDIOTI „!
    Brancusi citat „CAND AM PLECAT SARACI SU PROSTI CAND AM VENIT V-AM GASIT SI MAI SARACI SI MAI PROSTI „!
    Brucan citat „POPOR STUPID „!
    Sper sa fie si mai rau sa va zvarcoliti in prostia voastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare