Ciolacu își dorește „un profesionist” la Sănătate

Ciolacu își dorește „un profesionist” la Sănătate

Demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate  generează deja primele reacții în spațiul public. Una dintre ele aparține lui Marcel Ciolacu, liderul partidului care a dat cei mai corupți miniștri ai Sănătății, acesta susținând că își dorește ca ministerul să fie dat „unui profesionist”.

Coaliția de guvernare se clatină după demiterea lui Voiculescu, așa că PSD simte mirosul de sânge și iese în prim plan cu declarații care, în mod normal, ar fi desprinse dintr-un scenariu absurd. Astfel, Marcel Ciolacu declară publică faptul că Voiculescu este responsabil pentru faptul că sistemul sanitar românesc a ucis oameni în pandemie, uitând probabil că miniștrii care au adus sistemul sanitar românesc în colaps au fost cei din PSD, majoritatea cercetați sau condamnați penal.

Ciolacu susține că revocarea lui Voiculescu e tardivă și crede că e timpul ca la minister să vină un profesionist.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.