joi, iunie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePSD propune alegeri anticipate

PSD propune alegeri anticipate

După criza politică generată de revocarea lui Vlad Voiculescu, PSD propune întoarcerea la popor, prin alegeri anticipate.

Biroul de presă al PSD susține că liberalii nu se pot baza pe social-democrați în cazul în care USR-PLUS iese din coaliția de guvernare. Și, în consecință, excluderea unei viitoare colaborări dintre PNL și PSD, despre care s-a tot discutat zilele astea, nu duce decât la o soluție: anticipatele.

În consecință, PSD spune că voința populară este singura cale de rezolvare a crizei politice în care ne aflăm.

PSD nu va susţine din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susţine niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. Iohannis şi cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să îşi facă treaba de mediator, singura soluţie este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinţei populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL şi USR-PLUS pentru întreaga societate.„, punctează PSD într-un comunicat public.

CARMEN DUMITRESCU
CARMEN DUMITRESCU
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare