vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFlori pentru Andreea Moldovan la întoarcerea în Spitalul de Infecțioase din Brașov

Flori pentru Andreea Moldovan la întoarcerea în Spitalul de Infecțioase din Brașov

Gest admirabil la Brașov, după ce medicul Andreea Moldovan a fost insultată ieri dimineață de două protestatare. Ca atare, oamenii de acasă, care o respectă și care îi cunosc realizările profesionale, au așteptat-o cu flori la Spitalul de Infecțioase din Brașov.

Florile au fost oferite cadrelor medicale din Spitalul de Infecțioase Brașov, Andreea Moldovan fiind încă angrenată în formalitățile de părăsire a Ministerului Sănătății. Dar gestul brașovenilor care au intenționat să spele cumva din rușinea zilei de ieri a fost unul extrem de apreciat.

Flori pentru Andreea Moldovan

Radu Hossu, inițiatorul acestei acțiuni frumoase, spune că florile sunt un simbol al respectului pentru munca medicilor, în general, dar și un mod de a șterge din insultele adresate ieri medicului Andreea Moldovan.

Am adus aceste flori doamnei Andreea Moldovan și cadrelor medicale de la Spitalul de Infecțioase Brașov, pentru că vrem să arătăm că apreciem munca lor de peste un an de zile, o muncă ce se desfășoară în condiții grele. Și vrem să arătăm că există oameni în România care apreciază munca și curajul. Pentru că, dacă la una dintre tragediile din România din ultimele zile, am văzut că curajul a lipsit unui om care putea să salveze vieți, acești oameni o fac 24 din 24, 365 de zile de un an de zile, ceea ce e de apreciat. Și am venit aici să arătăm că există și o altă România, nu doar România ticăloaselor de ieri care au vorbit cum au vorbit cu Andreea Moldovan.”, a spus Radu Hossu pentru Investigatoria.

Flori pentru Andreea Moldovan

Oamenii prezenți acolo vor ca Andreea Moldovan să afle că e apreciată și că respectul pentru medici nu a murit în România.

Andreea Moldovan a fost premiată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (“Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”) pentru cel mai curat spital din Europa, este specializată în boli infecţioase în Elveţia și a fost bursieră de Excelenţă în cadrul Hôpital Cantonal de Genève (septembrie 2009 – iulie 2011).

Ieri, la plecarea de la Ministerul Sănătății, două protestatare au jignit-o minute în șir și i-au strigat: „Fă, nenorocito!”

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare