joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInvestigațiiVictor Micula, acuzat într-un nou dosar pentru 31 de infracțiuni

Victor Micula, acuzat într-un nou dosar pentru 31 de infracțiuni

Victor, fiul magnatului Viorel Micula, este deja un personaj extrem de colorat. El a atras atenția publicului mai ales după ce a participat la o percheziție purtând geacă de polițist și cagulă. Acum el este trimis în judecată pentru alte… 31 de infracțiuni.

Tânărul milionar are un comportament cel puțin bizar, care a atras atenția Serviciului Județean Anticorupție Bihor cu ani în urmă. La un moment dat, Victor Micula a accesat nelegat baza de date a Ministerului de Interne și apoi, cu complicitatea unor polițiști, a și participat la o percheziție desfășurată la domiciliul interlopului Alin Mărginean, acuzat de faptul că folosise substanțe interzise în timp ce se afla la volan.

https://investigatoria.ro/2020/12/20/milionarul-victor-micula-trimis-in-judecata-dupa-ce-s-a-jucat-de-a-politistul/

Acum, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a solicitat instanţei un nou mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Victor Micula, pentru 30 de zile.

În speță ar fi vorba despre deținerea de către milionar a unor arme de vânătoare în mod nelegal.

Publicația locală Bihoreanul arată că noul dosar se referă la 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Practic, tânărul milionar este acuzat că ar fi cumpărat și folosit în anul 2019 mai multe arme letale de vânătoare în mod ilegal. Cumpărarea s-ar fi realizat prin intermediul unei alte persoane.

Victor Micula s-a mutat de mai multă vreme în Elveția. La o căutare a contului său de socializare, se poate vedea că Micula susține că trăiește în Zurich și că ar fi studiat ingineria mecanică la Academy of Civil Aviation KLOTEN-ZÜRICH. Acesta postează fotografii frecvent fotografii menite să arate lumii un stil de viață caracterizat prin lux și opulență.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare