vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialRaluca Turcan nu-și ține singură umbrela. Are om pentru asta...

Raluca Turcan nu-și ține singură umbrela. Are om pentru asta…

O fotografie surprinsă de publicația Pitești24 arată cum ministrul Muncii, Raluca Turcan, nu-și ține umbrela singură. O tânără o însoțește cu o umbrelă uriașă, pentru a proteja ministrul de picăturile de ploaie.

Jurnaliștii care au surprins imaginile în centrul orașului Pitești spun că Raluca Turcan nu avea nimic voluminos sau greu în mâini, astfel încât să se justifice purtarea umbrelei de către o altă persoană. Ba dimpotrivă, aceasta avea într-o mână un dosar foarte mic, care n-ar fi împiedicat-o să-și poarte singură umbrela.

Nu este prima situație în care oamenii politici de la noi arată public faptul că au personal care să facă pentru ei lucruri pe care ar trebui să le poată face și singuri, din bun simț, de exemplu să-și ridice ochelarii de jos sau să-și ducă haina pe propriul braț când intră în instituție. Dar, în mod cert, astfel de imagini arată că puterea are, cu siguranță, și acest efect secundar, de a-ți lua nu numai mințile, ci și ultima fărâmă de bun simț.

Credit foto: Pitești24

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare