Irina Tănase dezvăluie că Dragnea era păpușarul premierilor în epoca PSD

Irina Tănase dezvăluie că Dragnea era păpușarul premierilor în epoca PSD

Invitată la emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu, logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a făcut afirmații șocante, probabil fără să-și dea seama. Aceasta a dezvăluit cum Dragnea era, practic, păpușarul premierilor în epoca PSD.

Iubita fostului lider PSD, aflat acum la Penitenciarul Rahova, a dezvăluit atât situația lui Liviu Dragnea de la încarcerare și până acum, indicând nedreptăți la care acesta ar fi fost supus, dar, probabil fără să-și dea seama, aceasta a arătat și faptul că societatea civilă din România avea dreptate atunci când spunea că Dragnea era premierul de facto al României.

Astfel, Irina Tănase s-a arătat nemulțumită de premierii desemnați de Dragnea și de atitudinea lor, ulterioară numirii în funcție. Pentru a reîmprospăta memoria publicului, amintim că PSD a schimbat, în vremea când Dragnea conducea partidul, trei premieri, mai precis pe Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

„Eu cred că situația în care s-a regăsit PSD-ul la momentul respectiv, aceea în care președintele partidului nu e și premierul, a fost o situație greu de înțeles pentru mulți. Și în momentul în care, oricum ar fi fost omul respectiv, când ajungea pe scaunul acela de premier, interveneau tot felul de persoane în jurul lui, care îi spuneau că este extraordinar, că este cel mai bun, cel mai potrivit, ignoră-l pe Dragnea, nu-l mai asculta, nu mai colabora cu el, pentru că tu ești viitorul.

Și, la un moment dat, aceștia ajungeau să creadă. El a încercat cu toți acești premieri să treacă peste aceste lucruri și să găsească o punte de comunicare, care se dovedea din ce în ce mai greu de găsit. Și cum poți să mergi la drum și să mai ai încredere într-un om  despre care nu mai ești sigur că aveți aceleași obiective?”, a povestit Irina Tănase.

Mai mult, ea a declarat că, la intrarea în închisoare, Dragnea ar fi spus că a ajuns acolo pentru că a avut încredere în oameni.

Știti care a fost primul lucru pe care l-a spus Liviu când a ajuns la pușcărie: „Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni”. Sper că nu mai are aceeași încredere în oameni. El este un om care întotdeauna vede partea bună în oricine. „, a mai punctat Irina Tănase în cadrul interviului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.