Clotilde Armand: „Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară”

Clotilde Armand: „Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară”

Criza gunoiului din Sectorul 1 al capitalei scoate la lumină aspecte valabile peste tot în țară. Asta spune Clotilde Armand, revoltată de reacțiile care apar în spațiul public, după ce a deranjat ceea ce ea numește „mafia gunoiului”.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că reacțiile publice negative apărute în ultima vreme la adresa sa, precum și dorința PSD de a susține un referendum de demitere a ei din funcție sunt determinate de un anume deranj pe care l-a provocat în rândul unei mafii generalizate. Ea susține că atitudinea ei de acum este un prim pas către curățarea administrației de urmele corupției.

Aceasta susține că știrile false care se referă la ea aparțin unor jurnaliști deranjați de faptul că nu mai au acces la banul public.

Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem.„, scrie Armand.

Mai mult, aceasta spune că situația din Sectorul 1 e valabilă în întreaga țară, însă primarii nu vorbesc fie din teamă, fie pentru că situația le convine, din motive de corupție.

Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus.”, a mai punctat Clotilde Armand.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.