vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePSD susține declanșarea unui referendum împotriva lui Clotilde Armand

PSD susține declanșarea unui referendum împotriva lui Clotilde Armand

Scandalul gunoiului din Sectorul 1 devine, iată, o armă politică, iar PSD vrea să se afirme din nou, sprijinind orice „inițiativă cetățenească” privind declanșarea unui referendum împotriva primarului Clotilde Armand.

Nemulțumirile locuitorilor din Sectorul 1 sunt acum folosite de diverse partide politice, care folosesc momentul de criză pentru a încerca demiterea primarului Clotilde Armand. PSD se alătură acestor demersuri și declară acum, prin vocea lui Marcel Ciolacu, că va susține orice inițiativă privind inițierea unui referendum împotriva primarului de sector.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, după reuniunea Consiliului Politic Național al partidului, Marcel Ciolacu a spus că îi recomandă primarului Sectorului 1 să facă o vizită în sectoarele 3 și 4, pentru a vedea cum arată niște zone bine administrate, evident de către oameni ai PSD.

Am decis, împreună cu colegii mei, că să susținem orice inițiativă cetățenească pentru de convocare a referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet: orice inițiativă cetățenească, nu inițiativă politică! Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaia de joc la adresa locuitorilor sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de patru ani cât ar avea mandatul doamna primar a Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, nu există gunoaie și cum în continuare parcurile arată la un standard european.„, a spus Marcel Ciolacu în cadrul conferinței de presă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare