PSD susține declanșarea unui referendum împotriva lui Clotilde Armand

PSD susține declanșarea unui referendum împotriva lui Clotilde Armand

Scandalul gunoiului din Sectorul 1 devine, iată, o armă politică, iar PSD vrea să se afirme din nou, sprijinind orice „inițiativă cetățenească” privind declanșarea unui referendum împotriva primarului Clotilde Armand.

Nemulțumirile locuitorilor din Sectorul 1 sunt acum folosite de diverse partide politice, care folosesc momentul de criză pentru a încerca demiterea primarului Clotilde Armand. PSD se alătură acestor demersuri și declară acum, prin vocea lui Marcel Ciolacu, că va susține orice inițiativă privind inițierea unui referendum împotriva primarului de sector.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, după reuniunea Consiliului Politic Național al partidului, Marcel Ciolacu a spus că îi recomandă primarului Sectorului 1 să facă o vizită în sectoarele 3 și 4, pentru a vedea cum arată niște zone bine administrate, evident de către oameni ai PSD.

Am decis, împreună cu colegii mei, că să susținem orice inițiativă cetățenească pentru de convocare a referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet: orice inițiativă cetățenească, nu inițiativă politică! Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaia de joc la adresa locuitorilor sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de patru ani cât ar avea mandatul doamna primar a Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, nu există gunoaie și cum în continuare parcurile arată la un standard european.„, a spus Marcel Ciolacu în cadrul conferinței de presă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.