sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePrimarul acuzat că ar fi violat o minoră a fost eliberat astăzi

Primarul acuzat că ar fi violat o minoră a fost eliberat astăzi

Ștefan Ionel Robert, primarul liberal al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, a fost reținut într-un dosar privind infracțiunile de viol și șantaj. Acesta a fost nevoit să explice situația unei copile de 13 ani, acum mama unui bebeluș, după ce aceasta ar fi fost violată de edil.

Polițiștii au făcut joi mai multe percheziții domiciliare în comuna Ștefăneștii de Jos și au luat la audieri pe primarul comunei, Ștefan Ionel Robert, și pe alte persoane, martori și suspecți în același dosar.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. În prezent cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea„, se arată în comunicatul poliției.

Acuzațiile sunt deosebit de grave. Primarul comunei ar fi violat o fetiță de 12 ani, infracțiune în urma căreia ar fi rezultat o sarcină. Acum minora în cauză are 13 ani și este mama unui bebeluș.

Primarul a negat implicarea lui în această speță și consideră că dosarul este rezultatul „repercusiunilor politice”.

După ce a fost reținut și audiat, primarului din Ștefăneștii de Jos i s-a dat voie să plece acasă. Motivul ar fi acela că procurorii ar fi considerat că fata a dorit să întrețină relații sexuale cu acesta și nu se impune menținerea măsurii arestului în cazul lui Ștefan Robert.

Primarul comunei Ștefăneștii de Jos are o avere uriașă. Acesta deține, potrivit declarației de avere, zeci de terenuri, bijuterii de mii de euro și mai multe autoturisme. El a avut nevoie de o pagina în plus în declarația de avere pentru a-și prezenta toate terenurile, achiziționate prin contracte de vânzare-cumpărare.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Trebuie anchetati si cei care dau drumul unor astfel de lepre. Nu este poisibil asa ceva!!! Judecatorii, unii dintre ei, nu generalizez, sunt niste lepre. Oare au copii acasa? Daca s ar intampla asa ceva cu unul din copiii lor, ar poroceda la fel? I -ar da drumul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare